4 entry daha
  • yonettigi mikadonun copleri oyunu icin oyunu izledikten 1 ay sonrasina roportaj icin gun saat verilmistir. roportaja gidildiginde ayni saate bir tv, bir dergi ve bir radyoya ayni saate randevu verildigi gorulur. bu sirada zeliha hanim gecikmistir. olabilirdir. yarım saat sonra gelecektir. aradan bir saat gecer. bu uc yayin organi sabirsizlanmaya baslamistir. cunku saat 20:30da oyun baslayacaktir. vakit dardir. yarim saat daha beklenmis tam 1,5 saattir bekliyor olunmustur. dayanamayan radyo muhabiri roportajdan vazgecer, sinirlenir, saygisizlik oldugunu dusunmektedir. gazete muhabiri sabirsizlanmis etrafta zeliha hanimin asistanini arar vaziyettedir. tv ise zaten kameramanini beklediginden hala bekler konumdadir.

    sonuc: bu randevulari ayarlayan, basinla iliskilerden sorumlu sirket sacma sapan bir is cikarmis, uc yayin organini ayni zamana denk getirmistir.

    zeliha hanim gelememistir. olabilirdir. hastadir, ustadir, daha oncelikli bi is cikmistir. lakin bir aciklama gereklidir. kimse kimseyi, kim olursa olsun hangi konumda olursa olsun 1,5 saat neden belirtmeden bekletemez.

    hos olmadi bu tanisma -tanisamama-!!
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap