1 entry daha
  • bu sarki tony orlando ve apaslarin tam tamina 1970 yilinda icra ettikleri bir sarkidir.. las vegas adli dizide ilk kez tanis olduktan sonra kisa surede hastasi oldum bu sarkinin.. simdi dizide tony abimizi de gorduk tabi.. gayet bir turk olsa "danyal" adini alabilecek biyikli gobekli tonton bir abimiz bu.. mikrafonu gobegine koyup da sarki soyleyen, çok yiyince kemerini gevseten bi abi.. her neyse sarkidan bahsetmek istiorum..

    bu sarki amerikan populer kulturunde kendine umulmaz bir yer edinmistir. sarki ilkkez 1981 yilindaki amerikan iran gerginliginde yer bulmustur kendine.. amerikan elciliginin basilip da büyük elcinin esir alinmasindan hemen evvel büyük elci ile karisi telefonda kavga etmislerdir "ne demek gelemem? sukran gununde burada olucaksin john.. sukran gunu ailemiz icin cok onemli biliorsun.. ayetullah falan demem anneme giderim bak" demis ve tak die suratina kapamistir telefonu bayan büyük elci..

    neyse efendim sonra cima iste rehine krizi falan.. matmazel büyük elci disariya elinde bir sari kurdela ile cikmis ve evlerinin onundeki agaca baglamistir bunu.. yani "gel de affettim ben seni saglam gel de ah be olmasin sana bir sey" mesaji vermistir kocasina..
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap