5 entry daha
  • 4 nisan salı günü hurriyetim.com da en çok okunan 5. habere konu olan filmdir.
    haber ise şöyledir:

    "seyirci korkudan salonu terk etti

    istanbul film festivali'nin ilk gece gösteriminde yayınlanan kurt kapanı filminin tüyler ürpertici öyküsü, bazı izleyicilerin salonu terk etmesine neden oldu.
    25. uluslararası istanbul film festivali'nin geleneksel gece sineması bölümünde geçtiğimiz cumartesi gecesi 00.00'da atlas sineması'nda gösterimi gerçekleşen kurt kapanı'nın (wolf creek) gerilim dozu yüksek öyküsüne ve işkence sahnelerine dayanamayan bazı izleyiciler filmi yarıda kesti. izleyicilerin salonu terk etmelerinde, perdeye yansıyan dehşet verici olayların gerçekte de yaşanmış olduğunun bilinmesi büyük rol oynadı.

    öykü gerçeklere dayanıyor

    avustralyalı ivan milat adlı bir seri katil ile yine aynı ülkede yeni sonuçlanan bradley murdoch davasından yola çıkılarak çekilen film, 20'li yaşlardaki üç gencin, wolf creek ulusal parkı'nda kaçırılmaları ve sonrasında yaşanan dehşeti konu alıyor.

    "avustralya'da her yıl 30 bin kişi kayboluyor ve bunların yüzde 10'undan bir daha haber alınamıyor" altyazısıyla başlayan filmde, avustralya'nın katillerin turist avına çıktığı bir yere dönüştüğü vurgulanıyor. greg mclean'in yönettiği kurt kapanı, 7 nisan'da vizyona girecek."
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap