3 entry daha
  • cinsel içerikli her türlü olayın ilk adımını mutlaka erkeğin atması gerektiğini düşünen, kadının da pekala erkeği güzel yerlere çekebileceğini gurur gibi bi şey zanneden kezolara dert olmuş erkektir.

    bir ara böyle bi tanesinin bu pozisyonunu erkenden çakozlayıp olayla alakalı inadına tek kelime etmemiştim. kız dayanamayıp “şu an seks yapmamız lazım ama sohbet ediyoruz” demiş, hemen ardından saniye beklemeden “ama böylesi daha güzel” demişti. 2’inci 3’üncü hamlesinden sonra daha fazla kıvrandırmayıp sanki ben istemişim gibi yaparak rahat bir şekilde sevişmesini sağlamıştım. olaydan sonra da “ooo bak şunu şunu yapmamız çok fantezi oldu” gibi bi şey söylemiş, onun da hemen ardından “konuyu değiştiriyorum” sözünü yapıştırmıştı. ona da kıs kıs gülmüştüm.

    edit: bu tipler erkek nude istediğinde de atmaz. bazıları kezbanlık derecesine göre değişen sertlikte kendisinin temiz aile kızı olduğuna dair sert bi tepki verir. aslında böyle köpek gibi istiyorlardır her şeyi yaşamayı ama; erkeğin onları aslında sanki öyle bir şey yapmamışlar süsü vererek olaya çekmesi gerekir. olayın ilk adımını mutlaka erkekten beklemelerinin sebebi de budur. olaya bak rakamlara dönüştürsen çok bilinmeyenli denklemler konusunu siker atar bu kezoların bu karmaşık tripleri sizin ben kafanızı sikiim ya.
348 entry daha
hesabın var mı? giriş yap