45 entry daha
  • gerçek hayattan kopuk yaşayan ve hayatın, annesinin çocukken kendisine anlattığı masallardaki gibi olduğunu düşündüğünden hayal kırıklığına uğrayan tipik bir incel.

    çaresi: (bkz: plate spinning/@machiavellian)

    sen erkek olarak hayatın boyunca her alanda bir kadına göre kat be kat daha fazla reddedileceksin. bunu gurur meselesi yapmak yerine kendinde eksik olan şeyleri tamamlarsan başarıya ulaşırsın ama yok, ben uğraşamam dersen, sen bilirsin.

    5 hatundan ret yedin, 6. sıyla kahve içtin, olmadı fakat 7. siyle yattın. bu aşamadan sonra yediğin retlerin hiçbir önemi kalmayacak. hatta unutacaksın. bir kadının bir erkeği reddetmek için binlerce bahanesi olabilir ama bu benim umrumda değil açıkçası. ben hoşlandığım hatun benden hoşlanmışsa yoluma devam ederim. erteleme, bahane bulma, düşünmek için süre isteme, şu an ilişki düşünmüyorum deme gibi örtülü şekilde reddediyorsa hatunla ilişkimi keser, başka hatunlarda şansımı denerim. kadınlara karşı da kin ve öfke duymam. kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. ben beğenmediğim kadınları reddediyorsam onlar da beni reddedebilir. hayatta başarılar diler, yeni hatunlara yönelirim. kimse vazgeçilmez değil.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap