37719 entry daha
  • gerçekleşmiş transferlerden çıkardığım ilk 11'im:

    -------------karius---------------
    gökhan-vida-ruiz-rebocho
    ---------atiba-----dorukhan---
    douglas----adem-------boyd
    --------------burak---------------

    vidal "come to beşiktaş" yorumunu beğendi diye umutlanan arkadaşlara çok gülüyorum. adamın ya eli değmiştir ya da "ulan ayıp olmasın" diye beğenmiştir diye düşünüyorum. şu an kurulabilecek en gerçekçi hayal konoplyanka'dır. aboubakar'ın gelme ihtimali çok düşük. ciddi sakatlığı var. porto ile anlaşılsa bile büyük risk.

    mirin, lens'in de gitmesi gerekiyor. medel kalsın diyorum. onun hırsı yeter.

    şaka maka tek kalan transfer konoplyanka. o da gelirse benim için yeterlidir. yapılan transferler arasında karşı çıktığım hiç olmadı. ha kötü çıkar çıkmaz orası artık birazda şans. bence yönetim ideal transferler yaptı. diğer sezonlarda yapılan hatalar yapılmadı. bize düşen bu saatten sonra ne olursa olsun eski birlikteliğimizi yakalamaktır.

    bu sezonda hakem eyyamları devam edecektir. federasyon değişse bile hakemler aynı, gs lobisi de malum. umarım yönetim transfer konusundaki başarısını eyyamlara karşı da gösterir, haksızlıklara karşı sesini çıkarır. hiç öyle 1. maç olur 2. maç olur diye düşmesinler çünkü lig sonuna doğru atı alan üsküdar'ı geçmiş oluyor. ilk haksızlıkta seslerini çıkarsınlar, hakkımızı yedirmesinler bizde gerekeni yapar yanlarında oluruz.
18421 entry daha
hesabın var mı? giriş yap