3 entry daha
  • ios yazılım buglarından biri. daha önce bu sorunu yaşadığını duyduğum 3 arkadaşım da uzun zamandır güncellemelerini yapmamıştı, otomatik güncelleme ios 12 ile geldiğinden dolayı neyin sebep olduğu konusunda net bir teorim yok açıkçası. diğer türlü güncelleme sırasında dosyaların corrupt olması ile ilişkilendirecektim.

    şahsen hiç yaşamadım fakat başına gelen bir iki tanıdığım var. eğer cihazınızın ekranında "iphone etkin değil - itunes'a bağlayın" yazıyorsa geçmiş olsun telefonu sıfırlamaktan başka çareniz yok fakat bu yazmıyorsa bir ihtimal zorla yeniden başlatma yine başka bir ihtimal de kurtarma modu ile itunes üzerinden güncellemek işe yarayabilir. elbette her durumda bu önerdiklerim çözmez fakat bir anormallik gördüğünüzde telefonu komple kilitlemeden denemenizi mutlaka öneririm.

    işin komik tarafı apple'ın bununla ilgili veri toplaması mümkün değil zira telefon ekranı kilitlenince itunes'a bağlanamıyor ve içerisindeki test verileri bilgisayara aktarılamıyor bu sebeple bu bugın çözümü de gelmeyecektir diye düşünmekteyim.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap