• yaptığım en fantastik eylemlerden biri.

    bir gün ilişkiler üzerine yazdığım bir entry üzerine "feyyaz sen misin?" diye bir mesaj aldım. muzurluk olsun diye "oha nasıl buldun beni?" yanıtını verdim. sonrasında "seni gebertirim, kimim ben?" şeklinde bir mesaj alınca uzatmamaya karar verdim fakat karşımdakini inandıramadım. feyyaz olduğuma inanmış ve kıvırmak için yalan söylediğimi düşünmeye başlamıştı. hatta nickimin fuzzy'sini feyyaz ile eşleştirmiş, bu sanal gerçekliğe kendini iyice kaptırmıştı.

    her ne kadar troll olsam da birilerini ayırmak istememiştim, ben sadece fuzzy olmak istemiştim! o yüzden romantik modumu aktif hâle getirdim ve güzel sözlerle gönlünü almaya çalıştım. onu çok sevdiğimi, görüşmek için can attığımı, beni yanlış anladığını söyledim. yazdığım entry'deki olayın bir arkadaşım tarafından yaşandığını özenle ve sabırla anlattım.

    başarmış olmalıyım ki beni çok sevdiğini söyledi. ben de ona "arasana beni, sesini özledim" dedim. o akşam bir daha mesaj gelmedi. sanırım çifte kumrular gibi telefonda cilveleşmişlerdir. bense yalnız evimde gözlerim yaşlarla dolu bir şekilde yatağıma uzanıp tavanı izledim.
hesabın var mı? giriş yap