9 entry daha
  • askerliğini $afak saymak, $afak çizelgesine çizik atmak, hazırladığı excel dosyasında kalan günleri karalamak, türkiye haritasındaki plakaları ezberleyip "bugün samsun'dayım yarın ebemin amındayım" diyen, olabildiği kadar i$ten kaytarıp, ne yapıp ederim de bir an önce $u askerlik denen sıkıntıdan kurtulurum diye dü$ünen bünyelerin bahane'si..

    evet belli bir süre sonra insan daralıyor ve sanki ezelden beridir askermi$ ve bu askerlik hiç bitmeyecekmi$ gibi geliyor. içtimada bir buçuk saat komutanın gelip, "tamam saydık dağılabilirsiniz" demesini beklerken, doktor randevusunda fazladan 10 dakika bekleyince sinirlendiği aklına geliyor. verimliliğin diplerde olmasın bozuluyor tamam..

    ama arkada$ım, sabah ak$am $afağını dü$ünürsen, dur $u i$in bir ucundan da ben tutayım zaman çabuk geçer o zaman diye dü$ünmek yerine, "topraam nerde benim $afak kartı, bi $afak söyliyim de ta$aklarınız serinlesin" triplerine girersen senin askerliğin bitmez.

    özgür olacaksın diye, yatarken, kahvaltı ederken kimse seni kazan içi gayrı olarak yazmayacak veya gerzek bir herifin sesiyle sabahları uyanmayacaksın diye heyecanlanmak normal tabi. ama bunu tek hedef haline getirince o sıkı$tırma, siki$tirme oluyor.

    not: i$bu entry $afak sıkı$tırırken girilmi$tir.
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap