6 entry daha
  • mücadeleymiş. aponun kardeşini al trt’de konuştur sonra gel burda mücadele de. senin ben sıfatını sikeyim. mücadele diyeceksen adam gibi, olanı biteni söyleyip sonra gelip burada konuşacaksın.

    edit başlık güncellendi ve haber başlığı doğrulanmış oldu. açıklama yapmak gerekirse batıda hdp’nin seçime girmeyerek, akp’nin kaybetmesine sebep olduğu için cezası kesilmiştir. adına ister mücadele diyin isterse terörü yendik bitirdik diyin. ne derseniz diyebilirsiniz lakin bunun demokratik bir hadise olduğunu kimseye kabullendiremezsiniz. bir önceki kayyumlar belediyeleri borç batağına sokup bırakıp gitmişlerdi. jakuziler hamamlar vs vs haberlerde üç saniye gösterilse de bu millet gerçekleri görüyordu. şimdi de görecek. dün aponun mektupları okunurken kanal kanal, kardeşi terörist osman öcalan trt’de röportaj verirken neredeydi bu mücadele? pekeke derken hayırdır diye soranlara niye sus pus olunuyordu? aklı olan herkes neyin ne olduğunu biliyor. gerisi traş. çomar varsın mücadele edildiğini sansın. ben aklımla dalga geçilmesine izin vermiyorum.
    edit2 mesaj atıp ‘o başkanlar terörist’ diyenlere de bir çift söz eklemek isterim. teröristse korsun kanıtını ortaya, bak şu şu nedenlerle bu teröristi görevinden azlediyorum ve tutukluyorum dersin bir daha da siyaset miyaset yapamayacak dersin konu kapanır. bakıyorsun alınan adama ahmet türk. kim bu kişi? mardin’in yine kayyımdan önceki başkanı. terörist deyip aldığında tekrar seçilmesine neden izin verdin diye sormayacak mısın ?? bir sonraki seçimde bu kişilerin yine seçime girip kazanması halinde yeniden mi kayyım atayacaksın? nere kadar sürecek ?
    ülkede öyle teröristler var ki trt’ye çıkıyor trt’ye. sen hala terörörö.
    peşin edit pkk’nın da fetö’nün de onlara ‘yardım ve yataklık’ edenin de gelmişini geçmişini sikeyim. güvenlik güçlerimizin zerre tenine zarar verecek kim varsa hepsinin amk.
    edit 3 ulan ne saksafon kafalı insanlar var şu sözlükte amk ya. biri gelmiş diyor ki teröristleri savunma, öteki gelmiş bu daha başlangıç, bir başkası sıra ekrem tatiloğlunda vs vs ağzı olan konuşuyor amk. benim söylediğim şeyle ilgisiz alakasız yazılar yolluyorlar harbi mallar ya. ben diyorum ki ahmet türk’e terörist dendi teröristlere yardım ediyor dendi kayyım atandı eyvallah peki sonrasında neden aday gösterilmesine müsade edildi diyorum kalkmış bana taktik onlar diyor. a be beynini silktiğim çomar, terörist dediğinle oyun mu oynuyorsun sen ? veya osman öcalanı neden trt’ye çıkardılar diyorum tıkanıp kalıyor, mektup diyorum susuyor. bana hendek mi kazıyorsun diye soruyor, çözüm sürecinde hendekler kazılırken sen napıyordun diyorum cevap veremiyor. insan biraz düşünür, neler döndü bu ülkede diye sorar çabalar hiç değilse ama yok.
    beyinleri var ama boş bomboş.
    teşekkür : mesaj olarak küfre abanan çomarların, beyinsiz trollerin yanında birçok iyi niyetli mesajları da görmek gerçekten mutluluk verici. gerek favlayan gerekse mesaj atarak güzel dileklerini ileten arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız.
1001 entry daha
hesabın var mı? giriş yap