8 entry daha
  • öngörüleri yüzde doksan ihtimalle tutan türkçü kişi. çok zeki biri olduğu belli, dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmelerden yaptığı çıkarımlar gerçekten takdire şayan.

    particilik yapmıyor, tüm partileri eleştiriyor, bu yüzden parti fanatikleri tarafından sürekli linç edilmeye çalışılıyor.

    ancak, bir sorunu var. devleti yönetenlere fazla güveniyor. takipçilerine sürekli devlet-hükümet ayrımını hatırlatıyor ama günümüzde ülkemiz için bu ayrımın pek keskin olmadığı aşikar. bu konuda duygusal davranıyor veya büyük çoğunluğu genç olan takipçilerinin devlete bağlı olmasını istiyor olabilir, bilmiyorum.

    tabii buna rağmen twitter’da takip etmeye değecek birkaç hesaptan biri. özellikle dünya siyaseti ve enerji savaşları hakkında başka yerde bulamayacağınız bilgileri sunuyor bize.

    2 yıl sonra gelen edit: maalesef entryimde bahsettiğim "devleti yönetenlere fazla güvenme" durumu, yerini hükümet taraftarlığına bırakmış durumda.

    aktrollerin dahi savunmadığı saçma icraatleri savunuyor, özellikle ekonomik konularda gençlerin isyan etmesine hiç gelemiyor. devlet bankalarının yönetimine atanan güreşçilere, vatandaşın sırtına yüklenen vergilere toz kondurmuyor, bunların "doğal" olduğunu söylüyor. şunu anladım ki, görüşü ne olursa olsun zengin bir insanın ekonomiyle derdi olmaz bu ülkede. bu arada bahsettiğim şeyleri twitter adresinde bulamazsınız, çünkü tepki çeken tweetlerini siliyor.

    entrymin ilk halini de silmiyorum, yaşadığım hayal kırıklığına herkes şahit olsun.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap