2 entry daha
  • ön edit: ilgili yazar hesabını silmiş. (bkz: blue truth)

    (bkz: #94376911)

    bu paltformda aramızda bile kadın düşmanları varken ben artık şaşırmıyorum bu olaylara.

    bu da ilgili yazarın daha önce girdiği bir entry. kadınlara bakışını görmek açısından önemli. kalkıp kafa açıcı edit güzellemeleri ile sevgi pıtırcığı havası yaratmak inandırıcı gelmiyor o yüzden.
    (bkz: #91234155)

    bu da hapis cezaları ile ilgili görüşü. yazara göre kimse 5 yıldan uzun süre hapis cezası almamalı
    (bkz: #94361572)

    bunları hazmedebiliyorsanız ondan sonra mesaj atıp savunun.

    edit: ulan cinayet işlemek için hangi gerekçe sizin için geçerli bir sebep olacak. kalkmış özelden mesaj atıyorsunuz bir de "adam yanlış bir şey yazmamış" diye. doğum yapan birini doğumdan yarım saat sonra 6 yerinden bıçaklayan birinden bahsediyoruz. neyini anlamaya çalışıyorsun?

    edit: arkadaşlar kimse kadın cinayetleri araştırılmasın, çözüm bulunmasın demiyor. elbetteki araştırılsın, çözüm bulunsun. kadın cinayetlerinde başı çeken ülkeler arasındayız. bu ülkemiz için bir kara leke. kadın cinayetlerini araştırın demek ayrı şey, katile sorun gerekçesi demek ayrı şey. katile mikrofon uzatalım bakalım derdi neymiş, belki geçerli bir mazareti vardır tarzında ifadeler ile dile getirmek sıkıntılı bir durum. ilgili yazarı mesaj yoluyla savunmaya geçmeden önce nick altına girip, kadınlar ile ilgili girdiği diğer sıkıntılı entrylere bakmanızı rica edeceğim.

    edit: şu sayfayı inceleyin arkadaşlar;
    anitsayac.com

    yıl yıl şiddete kurban gitmiş kadınların isimleri var. tek tek tıklayın o isimlere, yitip giden hayatlara. bakın bakalım katiller hangi sebepler ile öldürmüş. her bir cinayet için ilgili haberin linki de verilmiş. tıklayın o linkleri okuyun detayları. yani düşündüğünüzün aksine bu ülkede mikrofonu ilk katile uzatıyorlar zaten.
138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap