• aklı başında fenerbahçelilerin;
    işinize bakın,
    transfer yapın,
    mal mal herşeye atlayıp bizi mahçup etmeyin, tarzı mentionlar atması gerekirken ''offff sapladı, bilezik gibi geçirdi, admin füze atsaydın'' tarzı cevaplarla arkasında durulan tweet. ulan insan içerlese bile cool yapar çaktırmaz, cevabı ya sahada ya da misilleme bir transferle verir. fenerbahçe iyi yönetilmemekte ısrar ediyor, her anlamda. sosyal mecralarda bile profesyonellerle çalışmak yerine amigolarla iş tuttukları çok açık. hiç mi bir şey bilmiyorlar? roma admini gibi başarılı bir örnek varken- ki yapacakları yalnızca başarılı olan o hesabı taklit ederek içerik üretmek bu bile yetecek. bu iş bilmezlikle klübün imajını daha da aşağılara neden çekiyorlar anlamak mümkün değil ki son 20 yılda fenerbahçe'den çok yıldız getiren klüp de olmadı bu ne sindirememişlik. korkunç bir durum ergen eğlendiririz diye düşünüyor olmaları muhtemel.

    (bkz: biraz içerlemiş gibisin eruhlu)

    edit: dm alev aldı ne himmetçiliğimiz kaldı ne annemizin mesleği. oğlum mal mısınız? koskoca fenerbahçe'nin eline düştüğü adamlara bak lol. bu tip açıklamalarla sizleri salak yerine koyuyorlar haberiniz yok inanmadığınız şeyleri savunmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi. ahmet ercanlar gibi tiplerin neden çok sevildiğini anlamamı sağlıyorsunuz. bu kafayla işiniz çok zor.

    edit 2: aklı başında fenerlilere selam olsun. @neverland resident şu mesajla ulaştı ''... vizyon en kaliteli taraftara hitap edip genel profilini o seviyeye çekmeye çalışmaktır. bizim vizyon başkan en niteliksiz taraftarın gazına oynuyor resmen. rezillik.''
139 entry daha
hesabın var mı? giriş yap