• eski "5 cocktails & more"

    dedikodulara göre "moretenders" olma süreci biraz sancılı. ortaklarla pek harika bir şekilde ayrılmamışlar. bu nedenle influencer tayfasında hafif mimli. işin ucunda oben budak olunca, yani oben kardeşimizi üzdükleri için direkt yemişler boykotu. haliyle ilk açıldığı dönemde gelen giden popüler türk kitle yok. özetle mekanda didem soydanları falan görmeyi unutun.

    lokasyonu nedeniyle tatlişko turist müşterisi bol. alkol tüketen turist demek, avrupalı turist demek. bu da asmalımescit gibi turistik bir bölgede, istanbul'un basılmadık yerini bırakmayan ve istanbul'u koca bir nargile kafeye çeviren arap kültürü ile ve arap turist ile karşılaşmamak demek. rispek!

    gelelim asıl işlerine, yani kokteyl meselesine.

    kokteylleri gayet yaratıcı. standardın dışına çıkmışlar. sadece taze meyve ve doğal malzeme kullanıyorlar. fabrikasyon şuruba karşıyım. olması gereken ama buna bile sevinir olduk takdir edersiniz ki.

    bir kısım medya "önceki kalitesi yok" demiş ama ortalama üstü bir tüketici olarak ben beğendim. sanırım "önceki kalitesi" meselesi biraz eski 5 cocktails & more etkisi.

    "asmalımescit'te kokteyl içmek için soho house dışında bir yer kalmadı mı ya?" diyecek olursanız, burası var işte.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap