3 entry daha
  • final yaparak boşluğa düşüren dizim.

    şimdiden iu ve yeo jin goo ikilisinin atışmalarını, ölülerin ruhlarını rahat ettirip onları ahirete uğurlayan otel ekibi kim sunbae, bayan choi ve hyun joong ile şapşik yu-na'yı, sanchez'i, ku myeong chung'u, mi-ra ve yeon woo'yu özledim.

    iyi ki izlemişim hotel del luna'yı. son zamanlarda izlediğim en iyi dizilerdendi. kendi evreninde (fantastik kurgu anlamında) harika bir tutarlılık sergileyen, karakterleriyle, kurgusuyla, evreniyle, atmosferiyle, renkleriyle insanı büyüleyen bir diziydi.

    aşağısı finale dair spoiler içerir:

    --- spoiler ---

    bugüne kadar izlediğim en iyi kadın karakterlerden birini oynadı lee ji-eun, nam-ı diğer iu. diken üstü hareketleri, hakaretleri, bağırış çağırışları, kini, öfkesi, hepsi o kadar gerçekti ki; bütün bunları içindeki büyük üzüntüyü ve büyük özlemi bastırmak için yaptığını ve dışarıya çok güçlü bir kadın izlenimi verip içinden aslında sevilmek istediğini, sevilmeyi özlediğini fark edince daha da duygulanıyor insan.

    ku chan-seong'un ise ilk başlarda korktuğu durumlara kendini alıştırmasıyla ve ilerleyen bölümlerde aslında ne kadar cesur ve iyi yürekli olduğunu anlamamıza yetecek flash-back'ler ile mükemmel bir insan olduğunu fark edince ona daha da üzülüyorsunuz. geride kalan olmak o kadar zor ki... ku chan-seong geride kalacak dirayeti gösterecek bir karaktere sahip olsa da içten içe onun da paramparça olduğunu görmek korkunçtu.

    --- spoiler ---
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap