9 entry daha
  • arka görüntüsünün, önden görünümüyle alakası olmaması dışında bir eksiği olmayan, önden spor arabaya, arkadan ise tam bir aile arabasına benzeyen arabam.

    1.1; 1.3; 1.5 ve 1.5 dizel motor seçenekleri vardır.

    1.5 benzinli modelinin sadece tek kapılı modeli vardır. tek kapılı modelin arkası arabanın ön görünümüne daha uygun ve daha spordur.

    950 kiloluk bir araçtır ve hafifliği ve motorunun yüksek sıkıştırma oranıyla sağlanan yüksek gücü sayesinde bir hayli ataktır. motor hacmini düşünürsek şaşırtıcı biçimde "iyi kaçıyor abi" şeklindedir.

    1.3 benzinli modeli 93 beygir gücü ve 115 nm tork sunmaktadır. düşük devirlerde bile çekiş gücünü kaybetmemesi 2000 devirde 100 torka 4500 devirdeyse maksimum torkuna ulaşması ise keyif verici bir detaydır.

    smart forfour'un platform kardeşidir ve aynı fabrikadan fırlamaktadır. birçok parçaları smart ile idantiktir. hatta dizel motorların üstünde göreceğiniz daimler chrysler yazısı sizi şaşırtmasın...

    her japon arabasında olduğu gibi yüksek motor performansı yüksek motor sesini getirmekte. bu ses araba kullanmayı seven arkadaşları rahatsız etmiyecek seviyede olsa da, yanınıza oturabilecek özellikle panik atak hanım arkadaşların korkmasını sağlayabilir.

    sonuç olarak kalos'un ilk kazada direksiyonunun böğrünüze girmesinden korkuyor, getz'in teneke gibi öten kaportasından rahatsız oluyorsanız ve jazz'ın fazla feminen olmasından çekiniyorsanız almanız gereken araba budur.
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap