5 entry daha
  • başlığı açarken uzun süre yazmadım, başka yazarların da kısmen benimle aynı görüşü paylaştığını görünce yazdıklarım kenarda durmasın dedim, yolladım.
    ---

    instagram'daki sayfasını görmediyseniz veya görüp de amaaan ne olacak ki dediyseniz;
    eğitimine baktığınızda ilk öğretimden itibaren sınıfını derece ile tamamlaması hatta lisans öncesine kadar %100 burslu olarak okumasını, çalışkanlığını insan takdir ediyor.

    bu eğitim boyu enka'da lisanslı atletizm ve basketbol geçmişi de artı değer cepte tutalım.
    haliç beslenme ve diyetetik bölüm birincisi mezuniyeti sonrasında "spor salonunda çalışan vücut geliştirme ile ilgilenen spor hocalarının beslenme ve supplement tüketim durumlarının saptanması" konulu bana göre kolpa tezi ile başkent üniversitesi'nden uzman diyetisyen ünvanını almış.
    tez içeriği bence kolpa olsa da türkiye'deki üniversitelerin büyük bir kısmı böyle boş tezleri kabul ediyor, millet de etiket için tez yazıyor.

    eşi, boşanma süreci, sevgilisi ayrılıkları vs yazılmış. ben de özel hayata saygı ilkesinden daha fazla dedikoduluk malzeme yazmayacağım ama kağıt üstünde buraya kadar güvenilir imajı çizen birisinde herseyin cv olmadığının canlı örneği diyebiliriz, bunu çamur atmadan açıklayalım;
    ---

    2012 yılında haliç mezuniyeti sonrası ağaoğlu myclub world de işe başladığı dönemde ben de o spor salonunun üyesiydim ve myclub salonundan koşarak hillside trio gibi eski ve bakımsız bir klübe geçme sebebim de kendisi gibi ciddiyetten uzak yönetim ve eğitmen kadrosudur.

    geçmişte profesyonel spor yapmış ve bu dönemi de yeterince bilimsel araştırma ve akademik dersle pekiştirdiğim için bilinçli bir danışan olabileceğimi düşünüyorum.

    bu bilinçle benim çevremdeki akademisyen spor hocaları ve diyetisyen arkadaşlarım daha çok askeri ciddiyetli oldukları için eşim evlenmeden önce yönlendirdiğim diyetisyenlerden fazla sıkıya gelemediği için çok memnun kalmadı ve o zamanlar başlık konusu kişi instagram'da bu kadar saçmalamamışken zehra hanım'ın bir paketini alarak denemek istedi.

    eşimin daha çok sıkılaşmak odaklı, çok az bir kiloyu kalıcı olarak vereceği daha sağlıklı bir beslenme düzenini hayatına tekrar katma gibi bir amacı vardı.
    diğer yazarların da paylaştığı gibi sosyal medyada paylaşabileceği obezlere ilgi gösterip ufak ve kalıcı kiloların yavaş zor bir süreçte başarılmasından dolayı pek özenini göremedik.

    ilk defa tanışırken eşime aşkııııımmm hoşgeldin diye seslenmesi, üstüne sarılıp öpmesi vs.
    bizimkininde "bir kere o eli indir" bakışı benim çok komiğime gitmişti,
    paramızın karşılığını doğaçlama tiyatro ile alıyorduk (:
    eşimle birlikte gittiğim birkaç seansta şükürler olsun ki bize ilgi göstermeyip copy paste reçeteler sunup pışpışlayarak en fazla 8 dk içerisinde gönderdi ki tahammül edebildik.
    (ofisinin olduğu yerde arabayı parketmek bile 15dk sürüyor)
    peşin ödediğimiz paket içerisinde kullanmadığımız seans haklarımız olmasına rağmen bu saçmalığa devam etmeye veya iade talep etmek için bile tekrar muhattap olmaya kalkışmadık.
    ---

    şuan web sitesini ziyaret ettiğinizde karşınıza çıkan;
    "yanında iki kişi getirene yüzyüze danışmanlık sizlere özel %50 indirimli!"
    mesajı bile bu işin nasıl bir seri ticarethane balonu olduğunu anlatıyor.
    sosyal medyada da paylaşmış
    ---

    bunların dışında kendi sağlığına ve vücuduna yatırım yapması iyi birşey tabiki,
    sigarayı bırakmalısın diyen doktorun masasındaki sigara paketi gibi kötü örnekler yerine mesleği doğru yapan birinin kendisine de aynı saygıyı ve disiplini göstermesi güzel bişey.

    burada psikolojik midir yoksa pazarlama amaçlı mıdır tam dengesini anlayamadığım bir teşhircilik var, bazısında iç çamaşırı giymediğini özellikle göz önüne soktuğu,
    bazısında üzerine 2 beden ufak giyinerek mesleğinin sahne ve şov sanatları olduğunu düşündürdüğü, hatta mayo ve bikini satışı yapan hesaplar gibi bol dekolteli paylaşımlarını ben teşhirci buluyorum.
    isteyen istediğini paylaşabilir tabiki ama ticarethane hesabında kendi memelerini gözünüze soktuğunda çok da profesyonel yaklaşamıyorsunuz ki seansta da farklı değil.
    bence kişisel bir hesap açsa ve bu paylaşımları oradan yürütse türkiye'de yaşadığımıza göre yine hedeflediği topluluğu yakalar, ticarethane hesabında da bilgilenmek isteyen danışanlarını yine mutlu etmeyi sürdürür.
    ---

    ps;
    paylaşımlarının çoğunda göreceğiniz danışanı mahinur hanımın da sürecini izleyebileceğiniz 80kilogitlütfen isimli bir instagram hesabı mevcut.
    aktardıkları sağlık sorunlarına rağmen 3 yılda veya 20 ayda,
    (artık hangisi doğrusuysa tam anlayamadım.)
    136 kilodan 64 kiloya düştüğü bilgisi paylaşılıyor, aktardıkları reçeteler ile süreci de çıkan sonucu da açıkcası sağlıklı görmüyorum, hatta pazarlama aktivitesi olarak düşünmeye sevk ediyor.
    -ya da 3 yılda efsane bir para dökmüş olması lazım bu hizmet için.
    bir klinikte daha hızlı sonuç alıp gerçekten testleri okumayı bilen doktorlar gözetiminde de bilimsel ilerleyebilirdi,
    yine de paylaşımlarından mutlu gözüküyor bu süreç kolay değil saygı duymak lazım.
    ---
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap