8670 entry daha
  • selahattin demirtaş bu ülkenin en eğilmez, bükülmez, verdiği sözün arkasında olan, söylediğini inkar etmeyen siyasetçisidir.

    sevin, sevmeyin 2012’de söylediği(davası 2016’da açılan) ve kendisi hakkında halk dilinde “apo’nun heykelini dikeceğiz” dışında bilgiye sahip olmayan kardeşlerimizin devamlı kendisiyle ilgili söyledikleri cümledir.

    2012’de söylemiş olduğu ama dönemin koşulları değiştiği için savcıların geri dönüp bu sözlerden dava açtığını bilmezler. peki siyasiler fetö ve açılım döneminde neler neler demiştir hiç düşündünüz mü? geriye dönüp siyasi söylemler nedeniyle bu tarz söylemlerden eğer her siyasi için dava açılsaydı hiç bir partide siyasi kalmazdı bunu hepimiz kabul edelim iki yüzlülük yapmayalım.

    ha ama bu konuya bile büyük bir dürüstlükle savunmalarında değinmiştir demirtaş ama tabi siz davasıyla, savunmasıyla vs ilgilenmezsiniz size kara propaganda için 1 cümle lazım sadece. ben yazayım ne dediğini; dönemin siyasi koşulları ve o gün miting ortamında eksik söylediğim sözlerdir diyor ve kendisini de suçluyor. orada şunu demem lazımdı diye ekliyor “ bu ülkeye barış getirebilecek herkesin heykelini dikeriz.” bu miting ortamında yani devletin izin verdiği apo bayrakları’nın bulunduğu bu ortamda polisin gaz ve tazyikli suyla saldırdığı insanlara yapılan bir mitingden bahsediyoruz. polisin kimin polisi olduğunu da düşünerek analiz yapabilirsiniz. hükümet ve devlet yapın diyor ama polis mitingdekilere saldırıyor.

    yani bu tarz karmaşık ve ateşli bir ortamda eksik söyledim diyor.

    bugün hangi siyasi fetö veya açılım döneminde söylediklerini kabul edip öz eleştiri yapıyor?

    okuyun, öğrenin arkadaşlar eğer birini körü körüne eleştirecekseniz 1 cümlesini alıp veya medyada anlatılanları değil, hakim siyasetin size verdiklerini değil dahasını öğrenin ekşiye yazabiliyorsanız google da derin aramalar da yapıp bişeyler öğrenebilirsiniz ha tabi amacınız kara propaganda değilse.
2648 entry daha
hesabın var mı? giriş yap