3948 entry daha
  • ne yalan soyleyeyim, bu adami ilk defa izleyince oldukça heyecanlandim. futbol zekasi, teknik altyapisi bastan sakat ama istekli duruyordu ve gerçekten de yetenekliydi. bu yeteneklerini biraz bilgi, biraz altyapi ile harmanlarsa milli takima muazzam bir katkisi olur diye umarken çok çabuk tum heyecanimi yitirdim.

    futbol konusunda gram gelismemesinin yani sira gerçekten kafa yapisi ariza izlenimi verdi çok çabuk.

    galatasaray'a gelmesine pek sicak bakmadim, tek olumlu yani firsat transferi olarak çok makul sozlesme sartlariyla getirilmis olmasi.

    çiktigi maçlarda begendim diyemem, kayseri'de daha ilk sari karti yemeden pozisyona dahil olmasiyla "bu salak simdi kirmizi da yer" tepkisi verdim ve maalesef hakli çiktim. ama çabaliyor, son sansi oldugunun farkinda, ve bana fizik olarak iyi çalismis izlenimi verdi. sirf bu yuzden, yanilmayi ve basarili olmasini istiyorum. çunku tum hatalarina ragmen topu aldiginda, duvara çarpma ihtimalinin yuzde 90 oldugunu bilsem bile, topu aniden yonlendirme ve hizlanma kabiliyetinin sebep olacagi potansiyel hucumlari kafamda nihayete erdiriyorum ve emre'nin bunu gerçeklestiebilme ihtimali bende tekrar ilginç bir heyecan yaratiyor.

    kadronun kendisine muhtaç olmayacak durumda olmasi da cabasi.
1633 entry daha
hesabın var mı? giriş yap