118 entry daha
  • haberin doğrusu :

    çocuk yaşta evlendirilen küçük kardeş pubg oynarken tanışıp flörtleştiği erkeğe kaçmaya karar veriyor. kaçacağını ablasına söylüyor. ablası kim bilir nasıl bir zulüm gördüyse ben de senle geleceğim, kadın sığınma evine yerleşirim diyor.

    haberin yanlışı :

    iki kız kardeş de pubg oynuyor ve sen şu allahın hikmetine bak ki ikisi de birbirlerinden haberleri olmadan aynı erkekle anlaşıyorlar ve aynı erkek iki kız kardeşi karısı yapmak için kaçırıyor.

    ----

    kardeşler yetkililere "bizi ailelerimize göndermeyin" diyerek yalvarmışlar. bunun üzerine yetkililer kardeşleri sevgi evine yerleştirmişler. buraya gelip atıp tutanlar, o kardeşlerin nasıl bir zulüm çektiklerini asla bilemeyecekler.

    hiç düşündünüz mü arkadaşları universiteye giderken (muhtemelen) zorla 17 yaşında evlendirilen bir kız çocuğu nasıl oluyor da gözünü karartıyor ve başka bir erkeğe kaçmayı düşünebiliyor. daha 18 yaşında ve ailesini defterden silerek hiç tanımadığı birine kaçıyor. ablası nasıl bir ortamda yaşamak zorunda ki kadın sığınma evini bile yaşadığı hayata yeğliyor. ama o abla/kardeş öldürülselerdi ya da intihar etselerdi buraya destanlar yazardınız.

    (bkz: kadının adı yok)
128 entry daha
hesabın var mı? giriş yap