5 entry daha
  • bugün pera müzesi ve istanbul resim ve heykel müzesi kısımlarını gezdiğim, haftaya da ada'daki kısmını gezmeyi hedeflediğim sergiler bütünü. 15. istanbul bienali de benim açımdan vasattı, bu sefer de bir vasatlık mevcut. gidilir, gezilir, özellikle yeni bir mekânın kültür sanat hayatımıza girmesi nedeniyle heyecan da oluşturur ama beni çok da etkilemedi açıkçası.

    normal daly özellikle yarattığı efsanevi uygarlık ve onun arkeolojik örüntüleri ile ilgimi çekti. pera müzesi içinde sanıyorum ilgimi en çok çeken kişiydi.

    mariechen danz haliç tersanesi'ne ait tuğlalar ve yerleştirmelerle yine benim için ilgi çekici bir iş ortaya koydu. görülmesi gereken çalışmalardan biri olduğunu düşünüyorum. insan vücudu yorumu oldukça özgün, benim için en azından.

    feral atlas collective yine ilgimi çeken çalışmalardan birine imza atmıştı. kapitalizmin yıkıcılığı üzerine ahım şahım olmasa da farklı bir yorum getirilmiş.

    simon fujiwara eğlenceli bir çalışma çıkartmış. biena'in en eğlenceli ve ilgi çekici pavyonlarından birini oluşturmuş. lunapark maketleri ile benim de epeyce zamanımı aldı.

    tala madani bana çok şirin gelen projeksiyon işleriyle vardı. ortalamanın üstünde burada kaldım ve epeyce hoşuma gitti.

    bunlar dışındaözlem altın, alberto porta, pakui hardware, max hooper schneider, luigi serafini, ylva snöfrid, ambera wellmann da ilgimi çeken kişiler oldu.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap