3 entry daha
  • bugüne kadar birçok olay yaşadım ve ilginçdir ki hepsinde geç geldi polis. oturdugumuz site şehir içinde ancak yanında ışıksız kalan bir boş arsa bulunuyor. gece 3 gibi kadın çığlıkları duydum. kadına "seni burda bıçaklasam ne yapabilirsin" diye bağıran bir adamı görünce hemen polisi aradım tam adresi verdim ve polis 40 dakika sonra bizim sokaktan düz geçip devam etti. adam ise kadını zorla arabaya bindirip uzaklaştı 10 dakika sonra. kadının akıbetini bilemiyorum artık.

    diğer olayda ise bir madde bağımlısı tarafından esir alındık. tuvalete gideceğimi bahane edip polisi aradım ve polis yarım saat sonra geldiğinde madde bağımlısı suçluya "bu bizim mahallenin çocuğu birşey olmaz" diyerek arka çıktı.

    bunun gibi birkaç olay daha yaşadım ve hepsi aynı senaryo. polisler olay yaşandıktan sonra geliyorlar. tek bildikleri güvenli mahallelerde devriye atarak mahalle esnafıyla çay keyfi yapmaları. aşağıdaki videoda o hep nefret edilen abd polisinin kaç dakika içinde olay yerine geldiklerini görebilirsiniz.
    abd polisi
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap