5 entry daha
  • içinde geçen "siz ve benzerleriniz sebep değil sonuçsunuz" şeklindeki cümleye hak vermeyen birinin pek çıkmayacağını düşündüğüm yanıt.

    edit: bu adama hala alo fatih diyen var. kardeşim 100 kere yazıldı. alo fatih bu değil, başka biri. haa o zamanlar bunun günahı yok muydu? anket manipulasyonunda bunun da günahı vardı ama alo fatih bu
    değil..

    neyse, bir süreden beri medya okuryazarlığı yapan herkesin anlayabileceği gibi, doğan grubu demirören'e devredildikten sonra aşırı bir kulvar değişikliği yaşadı. bu sefer merkez medya boş kaldı. merkez medya'da da habertürk'ün içinde bulunduğu ciner grubu tam olmasa da muhalefete biraz daha görünürlük fırsatı verdi. hele hele istanbul seçimi sonuçlarından sonra ise biraz daha cesaret geldi adamlara.

    bu konjonktür'de altaylı da yazılarını çok daha korkusuz yazabildi. takip ediyorsanız uzunca bir süredir ima yollu ama çekingen muhalif yazılar ve programlar yapıyordu altaylı. haa seçimde muhalefet zaferle çıkınca bu yazılar ve programlar daha bir korkusuz ve göstere göstere olmaya başladı. bu yazı da bence o yazılardan biri.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap