471 entry daha
  • kullanmış olduğum xiaomi marka android telefon 759393mp kamerasına ve dxomark testinden aldığı onca yüksek puana rağmen yazılım uyumsuzluğu sebebiyle ınstagrama 144p kalitede storyler attığı için almayı düşündüğüm telefon.

    evet kağıt üstünde özellikleri süper 748483 mb ram 738393mp kamera 463893 ghz işlemci var ama ben sıradan bir kullanicitim matbaadan çıktı almiyorum. çektiğim fotoğraflar sosyal medya için ve bu sictigim android'in çoğu telefonunun ınstagram ile uyumsuzluğu var storyler çöp gibi çıkıyor. ya da şöyle söyleyeyim ınstagram iosa göre optimize edildiği için bu cihazlarda güzel çıkmıyor. kalitesi iyi olan modellerde de çözünürlük sapıtıyor sağı solu kesilmiş gibi cikiyor.

    kısacası bok atacaksaniz ülkedeki vergi sistemine ve alım gücüne bok atın. zira adamlar piyasa standardını belirliyor. uygulamaların hepsi ios için çıkıyor ve android'e sonradan port ediliyor. facebook'un yeni arayüzü aylar sonra geldi mesela android'e. pinterestin ios ve android uygulamalari arasında fark var vs vs.
1963 entry daha
hesabın var mı? giriş yap