135 entry daha
  • sabah 10 akşam 20 mg olmak üzere toplamda 30 mg doz ile kullanmaya başladığım ilaç.

    yazılan çizilen entrileri gördükten sonra kendi kendimi hazırladım. kendimi telkin ettim. bu savaştan başarılı çıkacaksın dedim. sağ kurtulacaksın, hiçbir şey olmayacak dedim. zafer senin olacak diye bağırdım.

    sözün kısası savaşa girdim suserlar. bana şans dileyin.

    15 gün sonrası editi: aşağı yukarı bazı yan etkiler başladı. dudak kuruması, cilt hassasiyeti, huysuzluk, zaman zaman dikkatsizlik. bugün de sabah bi bel tutulması vardı hafif. az öncede burnumun hafif kanadığını fark ettim. cildimi bebek gibi yapacaksa dayanırım bu eziyete o ayrı da 15 günde hemen mi ya..

    birinci ay editi: bir-iki haftadır burun kanaması yaşamıyorum. ama bel tutulması devam ediyor çok hafif de olsa. cildim genel anlamda kurudu hatta görenler sivilcelerin bayağı gitmiş diyorlar. tek tük çıkıyor ama onları da elleyince çok ince, kahverengi yara kabuğu oluşuyor. aslında en çok hoşuma giden tarafı cildimin hiç yağlanmaması. önceden öyle bir yağlanırdı ki sanki böyle fondöten sürmüş gibi ağırlık olurdu yüzümde. elimi yüzümü yıkasam da geçmezdi o his. şimdi günde üç defa filan yıkasam yetiyor. ayrıca saçlarım da yağlanmıyor. ama yediğime içtiğime dikkat ediyorum abur cuburları tamamen kestim.
179 entry daha
hesabın var mı? giriş yap