340 entry daha
  • (bkz: you think i'll let you do this on your own)

    ve bu da yasli joel

    gameplay degil trailer gelmistir. oyunun ana hatlarinda rol oynayacak ve hikayeyi ustlenecek karakterler tanitilmistir. ve en onemlisi ise joel'un ellie'yi bu sefer de yalniz birakmayacagini anlamis olduk fakat sundan kesin olarak eminiz ki bu yolculuk tamamen ellie'ye ait. kuvvetle muhtemel hakkinda neredeyse hicbir sey bilmedigimiz gecmisi ile yuzlesirken bulacagiz kendisini ve bu asi kizimiza eslik edecek yan karakterler olacak tommy, joel, jesse, dina vs. gibi. ote yandan, survival kismi cete savaslari ve scavenging, yani erzak toplama seklinde olacak.

    benim tahminim ise ellie'nin, daha onceki trailerlarda gordugumuz annesini neredeyse oldurecek olan tarikati yok etmeye gidecegi yonunde. ve sanki oncesinde ellie ile bir yuzlesmeleri olmus olacak ki yara bere icinde kaldiktan sonra kendince daha iyi hazirlanip karsilarina cikmaya hazirlanirken tommy gelip vazgecirmeye calisiyor kendisini. hatta hatirlarsaniz bu bahsettigim trailer'da anna'yi tam oldurecekken baska birini daha yakaliyorlar ve orada elinde cekicle bu kisinin kollarini kirmaya yeltenen su sagdaki arkadas ile gameplay videosunda gordugumuz cekicli arkadasin ayni tarikatten oldugu cok bariz.

    hep soyledim yine soyluyorum. bu oyun kesinlikle ilk oyun gibi olmayacak. bu cok daha karanlik, cok daha vahsi bir ortamda gececek. ilk oyunun arada bir verdigi huzurlu ortamlari ve duygulandiran sahneleri isaret etmiyorlar. bu dunya artik cok daha tehlikeli ve neil druckmann'in da soyledigi gibi, kimse guvende degil.
1593 entry daha
hesabın var mı? giriş yap