18 entry daha
  • yaklaşık 2 hafta önce doğum günüm vesilesiyle kendi kendime aldığım naçizane hediye.
    zaten kaliteli müzik dinleme smacına yönelik birden fazla kulak içi ve kulak üstü kulaklığım olmasına binaen airpods anlamdaki temel amaç iletişimi kolaylaştırmaktı.
    özellikle acil serviste tuttuğum nöbet esnasında 24 saatte yaklaşık 30-40 telefon görüşmesi yapma gerekliliği münasebetiyle alıp aktif olarak kullanmaya başladığım andan itibaren “iyi ki almışım!” ve hatta “daha önce niye almamışım ki!” dedirten bir araç oldu benim için. yanına bir de kemere asma aparatı aldım ve telefon çaldığında cebimden kutuyu çıkartmakla uğraşmayıp kemerimdeki kutudan sağ veya sol kulaklığı çıkartarak (ki kuşağınıza taktıktan 1,5-2 saniye sonra otomatik olarak arama kulağa aktarılıyor telefonu direk kulaklıktan açabiliyorsunuz gecikmeden) görüşmeyi başlatabiliyorsunuz. karşı taraf hiçbir şekilde anlamıyor kulaklıkla konuştuğunuzu ve son derece verimli görüşmeler yapabiliyorsunuz.
    kulaktan düşme konusunda da içiniz rahat olsun. kablolu iphone/ipod kulaklığı kullanan ve kulağımda abes durmayan her insanın kulağına rahatlıkla oturuyor ve antrenman esnasında dahi düşmüyor (basketbol antrenmanıyla denenmiş onaylanmıştır).
    özetle temel amaç mobilite sağlamak, iletişim için kullanmaksa hiç ama hiç başka alete yönelmeyin. müzik dinlemek için kaliteli bir kulaklığınız yoksa ve primer amaç müzikse eğer fiyat bandı olarak birkaç tık yüksekte olan sennheiser momentum serisinin true wireless kulaklıkları denenebilir.
88 entry daha
hesabın var mı? giriş yap