4 entry daha
  • devletin acilen el atması gerekendir.

    ben kafayı yiyeceğim, bu vebalin altına nasıl girebiliyorlar hiç mi rahatsız etmiyor bir kişiyi bile?! bir kişi bile hiç mi rahatsız olmuyor?

    yaşamın durması lazım, risk arttı işte bunun lamı cimi yok. normale döndü herkes. ciddiyetin farkında değil kimse. ben mi abartıyorum diyorum sonra. ama gelecek işte bu.. büyük ihtimalle eski bi apartmanda oturuyorum. sarıyerde. sahile yakın. eğer eskiyse 99u atlatmış bir sorun olmadan. ve tamamıyla bitişik nizam. devrilme olasılığı düşük. çökerse zaten yapacak bişi yok. sadece bunlara güveniyorum. merdivenlerin alt kısmında 1 cmlik bir alan bile yok. yani iki basamağın birleştiği yer resmen 1 cm. o yüzden deprem anında yapılacak en son şey merdiven. bizimkinde hele daha da tehlikeli. sarsıntıyı atlatırsak pencereden atlayacağız, plan bu. çanta da hazır. yani benden bu kadar. ben üstüme düşeni yaptım, gerisi allaha emanet ne diyim ki.

    ama hepimizden üstte olan devlet neden bir halt yapmıyor delireceğim. iyi ihtimal/kötü ihtimal yok burada. en kötüsünü düşünmemiz lazım ve ona göre plan yapmak lazım. devletin yapması lazım. of allahım sabır ver, sakinlik dinginlik ver.

    bu başlığı açanlara ve bilgisini aktaranlardan da allah bin kere razı olsun.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap