1 entry daha
  • bir şeyler yapmamız, önlem almamız, herkesi durumdan haberdar etmemiz için gelen abuk sabuk maillerden biri ile uyarılmamıza yol açan yağmur.

    maili alınca ister istemez düşünüyor insan radyoaktif yağmur karşısında sıradan bir vatandaş olarak ne gibi bir önlem alabilirim diye. yani yağmurluk giymek, şemsiye ile dolaşmak bir halta yaramaz herhalde.radtoaktif maddenin yağmur damlacıklarıyla suya, toprağa karılması sonucu eve kapanmak da para etmez herhalde. o halde ne yapabilirim düşünüyorum, mailde dediği gibi fwd mı etsem listede kim var kim yoksa.

    orda radyoaktif maddeler olduğunu, bunların ilk yağmurda tepemize ineceğini belirten her kimse bu kadarını bildiğine göre alelade biri değildir herhalde. e o halde neden bunu resmi bir şekilde yapmıyor, tuzladaki varillerde olduğu gibi olayı ortaya çıkarıp baskı yaratmıyor önlemi alabilecek mercilerde de ahmete ayşeye önlem al diye mail atıyor merak ediyor insan. tabi eğer bu tür maillerin aslı astarı varsa.

    böyle bişi varsa (ki olup olmadığı belli değildir, hoş yetkili bir çıkıp yanan ambarda radyoaktif herhangi bir şey olmadığı söylerse söylediklerine kaç kişi güvenebilir ayrı, hep karadenizdeki çaylar geliyor insanın aklına) yapılabilecek şey böyle bir mail zinciri yaratıp fısıltı gazetesini çalıştırmak değil herhalde. hatırlıyorum da benzer bir mail güneş tutulması esnasında yayılmıştı, geçen tutulmada da deprem oluyor her tutulmadan sonra korkunç bir deprem oluyor araştırmalar bunu kanıtlıyor önlem alın diye. ne yapayım yaşadığım şehri mi terkedeyim ne gibi bir önlem alabilirim? şöyle şıp diye alınabilecek bir önlem varsa böyle zamanlarda biri söylesin.

    evet kesinlikle vurdum duymaz, allaha emanet yaşayan bir ülkeyiz işte
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap