97 entry daha
  • başı ağrıyan herkesin kendisinde var olduğunu sandığı/iddia ettiği hastalıktır bu. hayır neden ve nasıl oluyor da herkes kafasının patlarcasına ağrımasını bir meziyetmiş gibi abartma yoluna gidiyor anlayamıyorum. burada verilmek istenilen mesaj "şekerim gör bak nasıl dayanıklı çilekeş bir bünyeyim, kafam yarılıyor ağrıdan, gıkım çıkmıyor" mudur? genel olarak türk halkında görülen "her kim ki daha çok acı çekmiştir, üstün insan odur" felsefesinin bir uzantısı olduğunu düşündüğüm bu olgu, kesinlikle sinir bozucu sonuçlar doğurmaktadır.

    madem o kadar metanetli bir insansın kır kıçını otur. kimseye de tek laf etme. ama yook illa parmaklarıyla şakaklarına bastırarak ve inceden kendisine bakanları keserek "ben de migren var da eh e" şeklinde demeçlerde bulunulur. bu söylenirken de ölmek üzere olan irlanda kara kurbağası ses tonu kullanılır çoğunlukla. o sondaki yarım gülme sesi dudakları hiç kıpırdatmadan söylenir ki yalancıktan olduğu anlaşılsın.

    yani toparlarsak migren ağrısı öyle alkol sonrası sendromunda yaşanan gibi bir ağrı değildir. adamın gözlerinin altı morarır yarım saatte. çok yakın bir zamana kadar ben de kendimi migren hastası sanıyordum. yapılan tomografi gösterdi ki hem migrenmişim hem beyin damarlarımdan biri darmış. yani cezai ehliyem yok. migren olmadığı halde migrenim diyen birini kafasını parçalayarak öldürsem, akşam gardiyanla sahilde oturup, rakı balık yapabilirim. ona göre...
1701 entry daha
hesabın var mı? giriş yap