1 entry daha
  • kürtleri kendinden aşağı gören, üstten bakmacı türk merkezli anlayışın vazgeçilmezlerindendir.. bunu diyen kişi artık tartışmanın zemini kişiselliğe kaydırmış, argümantatif bir düzeyden oldukça uzaklaşmıştır..bu kişi ile boyle ateşli ve önemli bir mesele hakkında konuşuyorsanız muhtemelen adam yerien koyduğunuz ve "de siktir git" kalıbını kolayca çekemeyeceğiniz biri olduğundan tartışmanın ilerleyen dakikalarında kavga etmek işten bile değildir..çünkü malum şahıs artık meseleye kendini eklemiş, kürtlere bahşettiği arkadaşlığın ve varlığının kürt milletine armağan olduğunu düşünerek konuşmuştur..bu noktadan sonra söylediklerine gelen muhalefet tezleri ve çürütmeleri bizzat kendi şahsını onikiden incitmeye başlayacaktır, sakınılmalıdır..

    bu şahıslara yaptıkları söylemsel yanlışı anlatmak ise çok zordur. çünkü bunu söyleyen kişi uzun dönemli oluşturulmuş anti-modern kürt imajına orient içinde oryantalist bir tad katarak ilginç bir işe imza atmıştır..üst bilinç eksiktir..

    bu cümleyi sarf edenleri içimizdeki oryantalist diyerekten dışlamalı daha fazla kürt arkadaşı olsun diye de doğuya zorunlu hizmete veya askerliğe yollamalıdır..
138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap