13 entry daha
  • anlatılmaz yaşanır. madem kolonoskopi kokusu geliyor burnuma, yazayım da rahatlayayım. öncelikle o verilen üç ilaç için yorumum şudur: ya sabır. evet, alanlar dışında uzaktan gazel okumak bedavadır güzel ülkemde. hatta "ne kadar mide bulandırıcı olabilir ki" diyenlerin daha ilk ilaç da, sararmaları aile tarihçemize düşülmüş bir nottur tarafımdan. malumunuz s.miş poponun, af buyur can baba, davası olmadığından zevkle o notu düşmüşüzdür defterimize. ilk ilaç evveli bir dana yeseniz de, dana arkadaşımız vücudunuzu daha ilk ilaçla terk edecektir emin olunuz. yanlış yapıp az birşeyler yerseniz, moraliniz bozulacaktır üretiminiz karşısında, uyarmadı demeyin. ikinci ilacın başından itibaren, üretiminizin saydamlığı sizi son derece tedirginleştirebilir. aman diyeyim, hiç heyecanlanmayınız ve devam ediniz. devam edin derken zaten beş dakikada bir adresiniz bellidir, oraya götüreceğiniz tuğla kalındığındaki kitapları mecburiyetten aralarsınız, hatta bayağı bayağı devirebilirsiniz de. arada küçük hela mücadelelerinin yaşanması sorununu bir tarafa atacak olursak zira bazı aile fertlerinin küçük ya da büyük abdestleri çok değerlidir ve sizin olağanüstü koşullarınıza on basmaktadır pek keyifli olur bu hela aşaması. ironiden anlamayanlara aşina değilim.
    üçüncü ilaç, bence kişinin enel hak seviyesidir. zira kolonoskopi yapılmış bazı bünyelerin bu üçüncü ilacı gerek bulantıdan, gerekse de başka nedenlerden ötürü alamadıkları bilinmektedir. bu arada ikinci ilacın belli bir noktadan sonraki üretiminizi buzdolabına koyup saklarsanız, büyükanneniz hatta anneniz yahut kardeşiniz veyahut herhangi bir üçüncü kişi su diye içebilir az daha unutuyordum kolonoskopi yapılmış üstadlarımdan birinin en çok sevdiğim esprisini. üçüncü ilaçtan sonra aslında keyifli olan aşamada gelebilir. yemek yiyeceksiniz. yemek derken tavuk suyu içmek ve tanesiz komposto suyu içmekten bahsediyorum. bu arkadaşlar inanın, sizin saatlerdir ürettikleriniz düşünülünce katı bile sayılabilir.
    geceleyin yaptığınız sayısız çıkarmadan sonra, hafif yorgun bir şekilde işlemin yapılacağı yere varırsınız. size çok hafif bir şey verirler kolunuzdan, gözleriniz açıldığında bambaşka birisi olarak uyanırsınız. sonuna doğru bağırabilirsiniz zira size verdikleri nesne belli bir dakika sizi başka bir alemde tutacaktır. hasbelkader işlem uzun sürerse ya da bağırsaklarınızın boyu normalden uzunsa, evdeki hesap çarşıya uymaz. dinlersiniz sonra başkalarından nasıl inlettiğinizi sağdan soldan. bunlar tevatür de olabilir o yüzden çok da kulak vermeyiniz. belli bir yaştan sonra mutlaka maruz bırakılmak zorunda olduğumuz bu işlemle, belli bir yaştan sonra tanışmanız dileğiyle.
284 entry daha
hesabın var mı? giriş yap