• 31 temmuz 1978 tarihinde, southampton'da dunyaya gelmis coldplay davulcusu. ayni memleketin universitesinde arkeoloji profesoru olan babasi ve en az babasi kadar sahane bir egitimci olan annesinin de etkisiyle kendisinin muzige olan egilimi genc yasinda kesfedilmistir.

    tom waits ve geleneksel irlanda folkundan etkilenen will, gitar calarak buyumus, ancak bass hatta piano gibi enstrumanlara da yatkin bir genctir. fat hamster isminde bir grup kurmuslugu dahi vardir. babasinin parayi basip kendisini antropoloji okusun diye gonderdigi university college london'da chris, guy ve jonny isimli genclerle tanisip isi buyutmeye karar vermis ve coldplay'deki yerini almistir.

    gerek sohreti gerek serveti had safhaya ulasinca, baslik parasi olan 180.000 poundu denklestirerek evlenmeyi basaran ilk coldplay uyesi olur. aile gelenegini yerine getiren will, bir ogretmen olan marianne dark ile 2003 yilinda dunya evine girer. mayis 2006'da ise ilk evlatlari, nur toplari, canpareleri ava isimli kizlari dunyaya gelir.

    ancak baslik parasinin 60.000 poundluk kismini chris martin'in odemis oldugu dedikodulari ingiliz bulvar basinini aylarca mesgul eder, chris'in marianne uzerinde hak iddia etmesi ihtimali bu mutlu yuvanin uzerine kara bir bulut gibi coker. omer seyfettin'in diyet adli basyapitini okumayan will, hatasini anlar ve bir basin aciklamasi yapar, aciklama su sekildedir,

    "değerli the sun muhabirleri,

    2003 yilinda mr. dark ile karsilikli mutabakata vardik ve sayin dark'in da rizasiyla kizi marianne kendisini 49 yilligina champion yapan sozlesmeyi imzaladi. aramizdaki bu sozlesmenin hukumleri gayet acik ve net olmakla birlikte ne kiz ne de oglan tarafinin gabne* ugramis olmasi sozkonusudur. sozlesmenin 11. maddesinde yer alan torun da geride biraktigimiz ay icerisinde mr. dark'in kucagina verilmistir. chris martin ile aramdaki alacak meselesinin bu sozlesme ile uzak yakin ilgisi bulunmamaktadir. gostermemis oldugunuz hassasiyetten oturu hepinizden nefret ediyorum. allah belanizi versin.

    will champion"
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap