10 entry daha
  • bu arkadaşa kötü dövüşçü demek çok büyük haksızlık, yavaş demek için de hayatı boyunca hiç dövüşmemiş olmak gerekiyor. kemeri alırken adam resmen ders verdi yahu, darbe nasıl alınır, dövüşte pozisyon nedir, nasıl değiştirilir, ne zaman zaman savunulur ne zaman hücuma geçilir konusunda adama klinik açtı kafeste. bel, diz, omuz ve kafa savunmada ancak bu kadar hızlı ve etkin kullanılabilir bence şu anda daha iyisi yok
    ha yerde nasıl ben hala bilmiyorum çok sıkıştığı bir nokta görmedim, önleyici savunması mı çok iyi yoksa çok mu akıllı emin yoksa tamamen bala göte mi hal böyle bilemiyorum, bir yoel romero maçı bu yönünü dener.
    onun dışındada bana çok ilginç gelen bir hal var, hooker ile antrenörlerini paylaşıyorlar, yani hooker maç yaparken tek başınaydı bu arkadaş kuliste, sonra çıkıp karogrefi ile dans etti, sonra kafese girdi, buffer ismini okuyana kadar çok rahattı, hatta fazla rahattı, isimler okundu ve dövüşe girdi, görmesi inanılmazdı. o kafese girmek, ringe çıkmak bambaşka işler, o kadar rahat olup bu performansı çıkartmak, mükemmel bence.
    nakavt gücü yok muhabbetini de hala yapanı allah çarpar yahu, karşısındaki adam whittaker, nakavt etti, daha ne yapsın.
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap