52 entry daha
  • sadece f1 in degil muhtemelen dunya spor organizasyonlarının en lanetli organizasyonu olan bir pilotun agır yaralandıgı iki pilotun da hayatını kaybettigi 1994 imola grand prix inde ne idugu belli belirsiz bir sebepten hayatını kaybeden pilottur.
    olumu herkesi uzmus ancak bir kişiyi daha derinden etkilemişti galiba...

    yarış durdurulmuş, ilkyardım ekibi senna yı kurtarmaya calısırken, onlarca kişi senna nın etrafında, ambulans helikopter de pistin uzerindeyken gerilerden bir araba son surat kalabalıgın arasına girer. sennanın hayatını kaybettiginden habersiz spiker o sırada bu arabanın pilotuna sovmektedir. "boyle rezillik olmaz", "kırmızı bayraklar sallanırken nasıl yarısa devam eder", "inanılır gibi degil" gibilerinden saydırır.

    oysa bilmez ki o gerilerden gelen pilot, daha once sennanın kendisine yardım edebilmek icin yarısı bırakıp pistin ortasında kosturdugu erik comas tır.

    comas, belki yardım edebilmek, belki pesinden kosabilmek belki de elinden bir sey gelmeyecegini bilse bile en azından orda olabilmek, geçmişi unutmadıgı gosterebilmek icin oraya gelmiştir....tabi ki artık cok geçtir.
634 entry daha
hesabın var mı? giriş yap