3 entry daha
  • berber muhabbetinden haz etmeyen ama berbere gittiğinde maksat ortama uymak olsun diye muhabbete katılmak çabasına giren tipten daha evla olan tip.

    böyle olmayan tipler çoktur hayatta. mesela şu köylerde falan dolaşan sunucular var. allahım o ne uyduruk samimiyet!. sanki hayatında ilk defa gözleme görüyomuş gibi "halacım halacım bu ne yaptığın senin, gözleme mi yapıyon sen" edalarıyla yanına oturmaya çalışır ama bağdaş kuramadığı için sığamaz oraya, dizlerinin üstüne çöker, sonra dizleri ağrır ayakta devam eder muhabbete falan filan.. yani üstüne yakışmaz o elbise. samimiyetsiz durur.

    berberdeki muhabbetler de bazen öyle olur. konu örneğin, şahinlerin aslında nasıl iyi bir araba olduğu, nası ithal araba kullananların salak olduğudur. sen adamlara güvenlikten, yakıt ekonomisinden, konfordan falan bahsetsen anlamayacaklar, hatta seni enayi yerine koyacaklardır. sen de girmezsin kardeşim. ama samimiyet olsun diye "tabi abi yaaaa, en iyisi şahin abi yaaa" muhabbeti yaparsan, o samimiyetten çok yalakalık olur.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap