5837 entry daha
  • 2014 yılındaki seçimde bu adam için sandık başında öyle bir mücadele vermiştim ki çankaya bölgesinin oylarının sayıldığı dsi binasına dönemin içişleri bakanı ve 20-25 adamı girip bizleri dışarıya attırdıklarında boynumuz bükük evlerimize dönerken televizyonlarda ankaranın en büyük dinozor sevicisi seçimi kazandık açıklaması yapıyordu.

    hayatımda ilk defa bu kadar yakındım bir seçim zaferi kazanmış olmaya, olmadı.
    mansur başkanın telefon başında sevindiği o meşhur fotoğraf 5 yıllığına raflara kaldırıldı.

    gel zaman git zaman mansur yavaş seçimi kazandı. başkanın ilk icraati ise ulus'taki atatürk heykelini temizletmek oldu ve akabinde dedi ki; atatürk'ün başkentine yakışır bir ankara gayemiz doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

    atatürk'ün başkentine yakışır bir ankara allahım söyleme bakar mısın? başkan bunu her söylediğinde içim kıpırdıyor. çünkü görmemişiz abi böyle bir şey. hani bir önceki ile kıyaslama falan hak getire. bir anda çakmaktaşlardan jetgillere terfi etmişiz gibi hissettiriyor.

    ara ara arkadaşlarımı arayıp "lan biraz mansur mu övsek ya?" konuşmaları yapıyoruz. manyak mıyız abi biz? yola, parka, bahçeye adamın attığı tweete bakıp adamı övüyoruz. ankarayı seven çocuklarız sonuçta burada bu adamın bizimle aynı griliği paylaştığını biliyoruz. ve içten içe onun da bu griliği sevdiğini hissediyoruz.

    yürüyedur başkanım be!

    tanım: ankara'ya yakışan ankara büyükşehir belediye başkanı.
12694 entry daha
hesabın var mı? giriş yap