151 entry daha
  • gözlemlerime dayanarak bu entry'e karşılaşılması muhtemel apartman sakinlerini yazacağım keza bu iki şifrenin altında müthiş bir çeşitlilik ve farklılık dizgisi uzanmaktadır.
    açıklamama 1453 şifreli bina ile başlayacağım, bu öyle bir binadır ki öncelikle içinde mutlaka bir bakanlıkta tanıdığı olan müteahhit, bir kaç tesettürlü yeni gelin ve dışarıda imam hatip övüp çocuklarını koleje gönderen, sarı sendika üyesi, imam hatip mezunu, badem bıyıklı okul müdürü ya da müdür baş yardımcısı yaşamaktadır. hatta binanın arsasına önce onların geldiği binanın bu bileşenlerin üzerine inşaa edildiğine dair rivayetler de mevcuttur.
    sabah, yeni şafak, star gibi gazeteler her gün kapıcılar tarafından dağıtılmaktadır. apartmanda her üç kişiden dördü diriliş ertuğrul izlemektedir. apartman sakinlerinin trt den sonraki favori tv kanalları atv, beyaz tv ve kanal7'dir. ayriyeten tüm apartman varolan tek haber kanalının a haber olduğu konusunda hem fikirdir.
    1923 şifreli apartmamıza gelirsek, apartmanımızda mutlaka bir emekli albay bulunmaktadır. bunun yanında küllü sarı saçları, simli ojeleri ve kıyafetleriyle uyumlu göz farları ile pek çok emekli öğretmen teyzemizi de barındıran bu apartman, sıklıkla apartman boşluğundan yayılan izmir marşı sayesinde tüm diğer apartmanlardan ayırt edilebilir.
    keza televizyon bahsinde izlenen yegane kanal fox tv olup, haberler gün içinde halk tv den akşamları ise mütemadiyen sevgili fatih portakal beyefendiden takip edilmektedir.
    ayrıca zamanında eğitim sen den istifa edip eğitim iş e geçen 4 numarada oturan gülşen hanımla, eğitim senli 78 kuşağından ayşe hanımın arası hala limonidir.
    velhasıl kelam bu evlerden ikincisine izmir karşıyaka'da, ilkine konya merkezde sıklıkla rastlanmaktadır.
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap