1162 entry daha
  • hayat kadını analarının bacak aralarından çıktıkları gibi, analarının abd lilerle olan maceralarından etkilenmiş ve şimdi de kendilerini arkalı önlü abd lilere düzdürmekten zevk alanlar için bok gibi ideolojidir. illa küfür edilmeli, konuya bilimsel yaklaşanlar derhal sözlükten uçurulmalıdır.

    normal insanlar için ise bir dönem sovyetler birliği tarafından uygulamaya çalışılmış sonrasında vazgeçilmiş başarısız olunmuş bir ekonomik sistemdir.

    ama abd li john arkalı önlü iyi kayıyorsa demek, abdli testisi emerken kimisinin aklına geliyor herhalde.

    elin yankisi threesome koyar sesi ekşiden çıkar.

    amerikalı ne koymuş arkadaş ya. böyle reklamı sözlük tarihi görmedi.

    bana gelince
    türkçü, kürtçü, tüpçü bilmem ben. bilime inanırım . yurt dışında çalışsam bile, bilgiyi transfer eder, ülkemde de bilim gelişsin diye çalışırım. şimdi pompalatmaya devam edebilir çakma türkçüler.

    bunun dışında patronlara karşı işçi tezini ortaya atan bir ideoloji, fakat gerçek hayatta karşılığı yoktu. hiç bir zaman da olmadı. hesaplanmış bir ihtimaldi ve işte şu yukardaki sığır gibiler yüzünden olamadı. çünkü ekonomik bir sistemi olmadığı ne varsa eleştirdi bu sığırlar. anlamadan etmeden din düşmanlığıyla, ırkçılıkla falan eş değer tuttular.
    doğru değildi çünkü basitçe insan dediğin eğitime karşı, vahşi ve barbar bir yapıda. bak çokça örneğini görüyoruz. elin amerikan piçi koydukça hopluyor. orgazma koşturuyor kimisini. sırf amerikalı malzemesini içine alıyor diye sosyalizme düşman olan var lan. tutar mı o sistem?
1671 entry daha
hesabın var mı? giriş yap