596 entry daha
  • biraz kendisinin terminolojisini çalmış olacağım ama resmen (yeni ürün piyasaya süren firmaların reklam verdiği gibi) youtube'u yaylım ateşine tutmuş durumdalar, sürekli yeni program denemeleri ile takipçi kitlelerini genişletiyorlar (tarih-esg, edebiyat-bahar feyzan vs.). esasen hangi programın ne kadar başarılı olacağını kestirmek de güç, en somut örneği harvard günlükleri programının ilk bölümünün kanalın en çok izlenen videosu olması, ki bu çok da beklenen bir şey değildi sanıyorum. bu yüzden yeni programlar üreterek iyi yapıyorlar bence.

    olmaz öyle saçma şey kendisine yetebilir ve aynı formatta yeni sezonlar çekebilir, bildiği işten yürüyebilirdi fakat kendisi sürekli deniyor. elbette başarısız bulduğumuz, beğenmediğimiz videoları oluyor ve ileride de olacaktır. fakat daha önce kendisi şöyle demişti: eğer bir şeyi çok iyi yapıyorsan ve insanlar beğeniyorsa bildiğin yoldan devam edersin, fakat bir yerde tavanına ulaşır ve tükenirsin. flu tv'de yaptıkları, kendisinin bu sözüyle çelismediğini, bilakis bu sözünü hayata geçirdiğini gösteriyor. bu yüzden takdir edilesi bir iş yapıyor ilker canikligil.

    not: (kendisinin buraları okuduğunu düşünerek) 100k partisine benim gibi yurtdışında olduğundan veya başka sebeplerle katılamayan takipçilerini de düşünerek yaz aylarında bir 200k partisi yapmasının hoş olacağını düşünüyorum.
3467 entry daha
hesabın var mı? giriş yap