17 entry daha
  • tel abyad'da siperden sipere atlayıp şarjör değiştirirken boş vaktinde de ekşiye ayar vermeye gelen hevallere dokunan duadır.

    afrin operasyonunu televizyondan izledim.bölgedeki aile efradından asker kardeşlerimizin attığı görüntülerle coştum.mayın eşşeklerinin kartondan tankları vururken muzaffer çığlıklarına kahkahalarla güldüm.ismim kamuflajda yoktu belki ama orospu çocuklarının tepesine yağan mühimmatta ismimiz geçti çok şükür.

    sağ olsun zamanında büyüklerimiz devlet kurmuşlar.görev paylaşımını yapmışlar.ben sabah 8'den akşam 8'e kadar çalışıyor vergimi namusumla ödüyorum.cephede de kanımdan canımdan kardeşlerim dağ maymunlarının götünden kan alıyor.

    ha seferberlik ilan edilir.biz de zamanında terlettiğimiz üniformayı şerefle terletmeye devam ederiz.vururuz vuruluruz.ama iki tane medeniyetsiz orospu çocuğu öldürmeye seferberlik başlatmaz kral ordudur bizimki.

    solcuların arasından etnik faşist oldukları anlaşılınca siktir edildiler.liboşların hatta islamcılar bile bunların orospu çocukluğuna dayanamadı.son bir umut fakir halk çocukları ölüyor.sıcak evinde bıdı bıdı diye bu ülkenin ana unsurunun merhametine kasıyor kodumun kaşarları.askere giden duayı bile havada yakalayacak elinden gelse gavatlar.

    soğuk mağaranızdan yırtının orospu çocuğu mayın eşekleri sizi.allah ayağına taş değirmesin,kem bakan gözden ters esen rüzgardan saklasın.
163 entry daha
hesabın var mı? giriş yap