140 entry daha
  • bugün hayatımda ilk kez oynadığım basit ve kısmen eğlenceli bir oyun.

    kısmen eğlenceli diyorum zira fazla esprisi yok. sanırım yarım saat kadar süren oyunun sonlarına doğru sıkıldığımı bile hissettim diyebilirim, ilk kez oynadığım halde.

    yalnız beni en çok rahatsız eden şey ayakkabı değişimi oldu. topu salladığımız ahşap zemine kendi ayakkabılarımız ile girmemiz yasakmış, orda herkesin giyip çıkardığı salon ayakkabılarını giymek zorunda kalıyoruz. sağlık açısından ciddi bir risk olduğunu düşünüyorum, iş bittikten sonra görevli arkadaş elinde bir sprey ve bez ile oyun bitimi her bırakılan pabucu temizliyor ama ne kadar fayda ediyor acaba? ayaklarında mantar olan birisi bu ayakkabıları giyse ve hemen ardından da biz sırada beklerken giysek neticesi ne olur? "bir şey olmaz ya" diyebilen varsa kendisini sahneye alalım.

    o açıdan riskli bir oyun olduğunu söyleyebilirim açıkçası. herkes kendi ayakkabısı ile neden girmiyor diye sorduğumda "kayma ihtimali var ve zemine zarar verebilir" cevapları aldım fakat aklıma pek yatmadı.

    bir daha oynar mıyım bilmiyorum ama ayakkabı işinden son derece rahatsız olduğumu tekrardan ifade ederek entryi sonlandırayım.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap