• üst edit: arkadaşlar şuanda bilecik söğüt jandarma ulaştırma eğitim taburunda askerim asker psikolojisi ile yazdım. her türlü yorumunuz başımın üstünde ama çomar hoş olmuyor. ben sadece bir saatte kazandığı parayı bağışlamasına sinirlendim. yoksa cem yılmaz'ı seven bir insanım hatta hokkabaz filminin sonunda ağlamışlığım bile vardır.

    mehmetçik vakfının yerinde olsam. mehmetçik vakfına para yatırdım açıklamasından sonra anında parasını iade ederim. mehmetçiğin senin bir saatte kazandığın paraya ihtiyacı yok. bu ülkenin ordusu o kadar aciz değil. sadece morale ve desteğe ihtiyacı var. askerler suriye'ye bir daha geri dönmeme ihtimali ile gidiyor. cem beyde destek vermedim ama para yatırdım diyor. sanki futbolculara prim veriyor.
    farz edin ki cephede savaşan bir askersiniz ve kimse size destek ve moral vermiyor ne hissedersiniz? demez misiniz ben kimler için canımı ortaya koyuyorum. kimler için savaşıyorum. ben ölürken onlar kim bilir hangi kanalda hangi dizi yada programı izliyor olacak. yoksa boşuna mı öleceğim. neden ülkesini çok sevenler cephede ölürken az sevenler gülüp eğleniyor diye düşünmez mi? askerlere para değil moral verin. çünkü onlar futbolcu değil...
96 entry daha
hesabın var mı? giriş yap