6 entry daha
  • şu an dış politikada ne olduğuna anlam verdiremeyen iddiadır. en başta bu adamın dediklerini kullanamamamız, diplomatik açıdan iyiniyetli başlangıç yapılmadığı için ülke güvenliğini sağlamaya çalışmamızı meşru bir temele dayandıramamız dahil yapılan birçok saçma şey var.
    olanları sadece ben değil benim gibi bir çok kişi hayretler içinde izliyor diye tahmin ediyorum çünkü ben de kendimi uzaylıyım herhalde ben niye galeyana gelemiyorum durumundayım.

    açıklamaların temellendirmesini sağlam bulmuyorum aslında ama işte zenginin malı züğürdün çenesi hesabı güç kimdeyse onun dediği oluyor. akıllarına da mı gelmiyor diyeceğim saçma olacak ama insan işte emin bile olamıyor eğer akıllarına gelmiyorsa kesinlikle şu aptallığı kullanın adam akıllı.

    bu adam en başta kürtler doğal düşman dediğinde en çok bizim sesimiz çıkmalıydı. kürtler bizim hemşehrimizdir, komşumuz, akrabamız, dostumuzdur diye ama o bile yapılmadı. halbuki biz bu ülkede yaşanan onca şeye rağmen birlikte yaşıyoruz. oradakiler, evet, kürtler ama burada çok daha büyük çoğunluk kendi canımız vatandaşlarımız var. en az 16 milyon insan var. ve birlikteyiz. onların çocuğu da gidip savaşıyor. hep beraber garibanız. hep beraber bir batıp bir çıkıyoruz. onlarla beraber birlik olunmalı açıklama yapılmalı kürtler sadece terörist kürtlerden ibaret değil, vatanseverler de var.

    fransızlar bu meseleye katliam hatta kürtler için bir soykırım gibi bakıyor. halbuki soykırım yapacak adam ülkeye 4 milyon başka bir ülkenin vatandaşını sokmaz. sanki ypg kelebek de biz itin şerefsizin önde gideniyiz. israil basını erdoğan’ın planı ne üzerine takılıyor uzun süredir orta doğuda kartlar yeniden dağıtılıyor hesabı. ingilizler benim gördüğüm bu kadar çok sallamadı. ruslara dikkat etmedim ama kıs kıs gülüyorlardır. geri kalan her ülkeye derdimizi zaten hiç anlatamadık en güvendiğin filistin çaktı sana kınamayı halbuki gazzedeki bebekler ağlıyor diye ne oylar toplandı, ne yardımlar gitti. daha ümmetine bile anlatamamışız derdi işte bu bile bizim silkinip toparlanmamız ve başka şeyler de yapmamız için bir işaret.

    biz emperyalizm altında ezilirken aslında milli güvenlik meselesi diye anlatabileceğimiz bir mücadeleyi, türk emperyalizmi olarak lanse edilmesine sebep olduk. biz güvenlik diyoruz da onlar imajımızdan ve usul erkana çok uymamamızdan öyle görmüyorlar. suriye hükümeti ile ne olursa olsun görüşülmesi gerektiğini düşünüyorlar.

    ama tabii allah ordumuza zeval vermesin çünkü birbirimizden başka kimsemiz yok. eurovision’daki gibi 12 puanı azerbaycan bile vermedi galiba. biz bizeyiz, aman safları sıkı tutalım.
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap