2 entry daha
  • yanlış bilgi. yabancı medyayı işim gereği yakından takip ediyorum. işin aslı kimsenin bu harekatı iplediği yok. çoğu ülkede gündem bile değil. ortadoğu'da sıradan bir gün ve münferit olay gözü ile bakılıyor meseleye..

    suriye zaten çingene pazarına dönmüş. suriye'de operasyon yapmayan bir tek marslılar kalmış. o yüzden türkiye'nin de birkaç kilometre içeri girmesi gündem bile olmaz. sadece dış haberlerde ufak bir ayrıntı olarak belirir.

    bizim medya ufacık bir ayrıntıyı bile abartıp meseleyi türk'e karşı türk propagandasına çevirdiği için durum böyle. iktidarın da bu mesele üzerinden siyasal kazanç elde etme çabası da su götürmez. oy oranları %30'lara inince başladı harekat ne hikmetse. onca kritik silah ve füze sevkiyatını seyretmekle yetindiler. iş işten geçtikten ve suriye'deki teröristler kuzey ırak'a kaçtıktan sonra harekete geçtiler.

    konu ile biraz abd ilgileniyor. onun da tek gerekçesi israil'in varlığı ve güvenliği. israil, kendi lobisi ve damat kushner aracılığı ile bastırdığı için trump arada bir asıl fikirleri ile bağdaşmayan açıklamalar yapıyor.

    bir de cher gibi ermeni kökenli şarkıcılar histerik türkiye düşmanlığı vesilesi ile bu şekilde hareket ediyorlar.

    olay bundan ibaret.
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap