• barış pınarı operasyonu çerçevesinde dünyada oluşan mevcut negatif algıyı tersine çevirecek sizlerinde bir öneriniz olabilir.

    benim başlık altındaki makul önerim ise dünyada işgalci diye iftira atılmaya çalışılan ülkemiz daha önce dünyada hiç bir ülkenin başaramadığı bir şekilde büyük bir katılımla türkiye’de mülteci olarak yaşayan suriyelilerin katılacağı istanbul’da vatanımıza geri dönmek istiyoruz ve barış pınarı operasyonu destekleriyoruz ifadesinin çok güçlü bir şekilde verildiği 100.000’lerce suriyelinin alanda olacağı devasa bir miting gerçekleştirilebilir.

    yenikapı gibi bir alanda suriyeli mültecilerden oluşan yüzbinlerin, bizim için yapılanlara destek veriyoruz, türkiye’nin bizler için yaptığı ve yapacağı şeyler için minnetarız diyebilmesi. ortaya çıkacak fotoğraf çok sarsıcı olabilir. hamlelerimize büyük destek sağlayabilir.

    ama önerinin açmazı böylesi bir desteği verebilirler mi?

    birde miting şununda ispatı olsun türkiye’de ne kadar çok suriyeli mülteci varmış bunu birde dünya görsün!!!!

    türkiye cumhuriyeti devleti, dünya kamuoyu üzeründe biz bu milyonlarca suriyeli mülteci için atamadığınız adımları atıyoruz, insanlar evine dönmek istiyor bizde onları vatanlarıyla buluşturmayı istiyoruz düşüncesini etkili bir şekilde işleyebilir.

    gerçekten en önemli söz aslında suriyelilerin ağzından çıkacak sözler. şu aşamada gerçekten en büyük etkiyi bu sağlayacaktır.

    farklı önerilerin gelişebilmesi için vede hem cephede hem masada kazanabilmek için sizlerde birşeyler karalarsanız yeni bir bakış açısı kazandırabiliriz.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap