8 entry daha
  • stajyerleri unuttum arkadaşlar. evet.

    olay geçtiğimiz cuma günü öğle saatlerinde florya mevkiinde gerçekleşiyor.

    aslında sıradan bir gün sayılabilirdi. her sabah olduğu gibi stajyerlerle birlikte kaşarlı poğaça tüketip klasik ajans esprileri yapıyorduk. notifikasyon puşlayıp, meeting set etmek gibi aptalca şeyler.

    bizim ofiste labrador cinsi bir köpeğimiz var. adı pixel. bu tatlı cinsi bilenler bilir, biraz cüsselidirler ancak tam aksi kadar da hareketlidirler. sürekli masanın altında kalan kablolara takılıp monitörlerimizi düşürürler falan.

    az önce bahsettiğim stajyerler ise pixel'den oldukça korkan tipler ve pixel genellikle odamda kaldığı için kolay kolay oraya girmezler. girince de çabucak çıkmak için ellerinden geleni yaparlar ancak o günün akşamında proje sunumumuz olduğu için odada durmak zorundalardı.

    proje ile alakalı konuşurken içeriye çağrılıp tuzla tarafında bambaşka bir toplantıya gideceğimiz söylenince yalnızca hırkamı ve bilgisayarımı alıp diğerlerine katıldım. işimizi bitirip ofise döndüğümüzde saat çoktan 21.00'ı geçmişti. haftasonu olduğu için ofisten birtakım kişisel eşyalarımızı alıp evlerimize dağılacaktık fakat karşılaştığımız manzara karşısında kala kaldık diyebilirim. evet tam olarak kala kaldık.

    dürüst olayım, biraz unutkan biriyimdir ancak bu yaptığım benim için yeni bir seviyeydi. odamda öylece bıraktığım stajyerler ve pixel halen oradaydı. nedenini sorduğumuzda ise stajyerlerin pixelden korktuğu için kapıya yaklaşamadığını söyleyip birtakım küfürlerle beni uğurladılar. teşekkürler kurumsal dünya.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap