332 entry daha
  • zamanında fikret orman icin yapılan sosyal medyadaki yogun "iyi adam" imaj calısmasi epey basarili oldu. once demiroren, sonra adali kotu polislerine karsi yarisirken, basta hep iki farkli taraf varmis gibi gosterildi. bir-iki sene once bu imaj iflas etmeye basladiginda ise fazla yorulmadilar, yeni bir "iyi adam" icin ahmet nur cebi hazirlanmaya baslandi; adi sikeye bulasan tjk baskani adali ise sahneye yine demiroren'in kotu polisi olarak dahil oldu.

    alper bahadır liderliginde kendilerini besiktas sosyal medya kanaat onderi diye sunan bazi saibeli isimlerin eskiden fikret orman icin yazdiklarina bakin. fikret orman'a muhalefet edeni nasil linc ettiklerine bakin. bu adamlar simdi utanmadan bize istikamet olarak ahmet nur cebi'yi isaret ediyorlar. son birkac senede acilan bazi yeni hesaplar da, kisa omurlerinin elverdigi kadar fikret orman'a muhalefettiler guya. (arada, gercekten bunlara inanan saf besiktas'lilar da yok degil tabi ama bu "kanaat onderlerini" iyi inceleyin).

    halbuki bu iyi adam ahmet nur cebi, besiktas'in kazandigi fulya davasına demiroren lehine itiraz dilekcesini imzalayarak besiktas'in onlarca milyon dolarini iade etmeye kalkan kisidir. fikret orman'dan icazet almadan aday bile olamayacak birinin, guya bir seyleri degistirmesini bekliyorsaniz oy verin tabi. ama artik alternatifsiz degilsiniz, kötünün iyisini secip degirmen donerken vicdaninizi rahatlatmaya calistiklari secim degil bu. lami cimi yok, kivirmadan eksisiyle artisiyla ortada duzgun tek aday var; diger ikisine oy vermek, 20 yillik yonetimi ibra edip devamini kabul etmek demektir; sonra fikret orman'da oldugu gibi pisman olursunuz. oyuna gelmeyin.

    demiroren = adali = fikret orman = ahmet nur cebi = ismail unal
5104 entry daha
hesabın var mı? giriş yap