2577 entry daha
  • pazartesi günü itibariyle izleyemesem de, gülümser bulut cinayeti ile alakalı şüphelilerden olan ‘yunus’un programa çağrılıp çağrılmadığını merak ettim.

    cuma günü izinli olduğum için evde izlediğimde, bazı yerlerde müge anlı‘nın, hatice’ye karşı olan tutumunu aşırı itici bulmuştum. sonuçta anne-kız hatta anne ile evlat ya da ebeveynler ile evlatları arasındaki ilişkiyi bilemezsiniz. kimisi pis tırnağını, yarım saç telini cüzdanına koyar ölene kadar saklar, kimisi anne babası ölse dünya-ahiret umrunda olmaz. tabii ki tasvip edilmeyecek bir şeydir ahlak açısından ama, hatice hanım zaten akli melekeleri yerinde olmayan birisi orası aşikar, hatta arkasını sürekli avukatı topluyordu, ki kendisinden şüphelenilmesin diye, daha önceden bulduğu ya da hissettiği annesinin cesedini, teyzesi olan kadınla bulmuş gibi yapmak istemiş, bana öyle geldi. ama kalkıp da, “annene şöyle demişsin yapmışsın, kavga etmişsiniz, hatta dövme teşebbüsünde bulunmuşsun, o zaman katil sensin.” demeye getirmek de ne bileyim pek olmamış. bunlar bir done olarak sayılsa da somut delil değil.

    yazının başında da bahsettiğim gibi, kendisine kamera kayıtlarından bahsedilince, evde 3 saat kaldığını itiraf eden yunus adlı vatandaş, gelsin stüdyoya da, biraz da onu sıkıştırın, biraz da onun beden dilini yorumlayalım bakalım. sonuçta kamera kaydı olmasaydı, bu yunus diyecek miydi, “aa pardon ya gülümser teyzemle 3 saat evde kaldık, çay poğaça yedik, yan komşunun dedikodusunu yaptık.” diye.
18826 entry daha
hesabın var mı? giriş yap