10 entry daha
  • favorim ilk aşkım brezilya olsa da, kadro yapısı incelendiğinde kesinlikle brezilya kadar 2006 dünya kupasını kazanma şansı vardır.

    dünya kupasındaki muhtemel taktik formasyonu 4--2--3--1 şeklinde

    kalede güven veren tecrübeli bir kaleci

    savunması ayala'nın ve heinze'nin ayaklarına bakmakta. ayala'nın kariyeri tartışılmaz ancak italya'nın, brezilya'nın, ingiltere'nin savunmasıyla karşılaştırıldığında daha aşşağıda kalıyor.

    bekleri dünya çapında özellikle sorin'in tecrübesine güveniyorlar.

    ön liberoda 2 oyuncu oynuyor cambiasso ve mascherano. bu oyuncuların en büyük özellikleri topu çok iyi oyuna sokmaları. ayrıca luis gonzales de göz ardı edilmemeli

    orta ilerinin 3'lüsü bence dünya kupasının en iyisi hatta en çok alternatifli. aimar, messi, tevez, riquelme, rodriguez ve saviola'dan 3'ünü bu alanda kullanıcağını düşünürsek jose pekerman'nın, bu konuda hem şanslı hem de biraz şansız olacağını görebiliyoruz. bu oyuncular hem yaratıcı ve topla çok hızlılar.

    forvette crespo tek oynuyor. verilen destek onu gol krallığı konusunda en şanslı isimlerden biri yapıyor. ancak sürekliliğinin olmaması ve yedeklerinin diğer büyük takımlar kadar iyi olmaması sakatlık gibi bir durumda bu takımı sıkıntıya sokacağı gözüküyor.

    işin özeti bu takım cidden çok iyi kurgulanmış veron, zanetti ve samuel gibi isimler kadroya alınmaması eleştrilse de başarıya aç oyuncularla daha şanslı gözüküyorlar. gruptaki kazanılan ilk iki maçın moralinin etkisiyle finale dogru ilerleyeceklerini düşünüyorum. finale kadar da karşılarına brezilya'nın çıkmayacağı düşünülürse tarihin ilk brezilya arjantin finaline tanıklık etmiş olabiliriz...
650 entry daha
hesabın var mı? giriş yap